• Slider Image

Vacature kaasmaker

In onze Zuivelarij zijn we op zoek naar iemand die van kaasmaken zijn beroep wil maken.

Het beroep van kaasmaker is, behalve alom gerespecteerd, ook behoorlijk fysiek. Denk dus bij kaasmaken niet in de eerste plaats aan eeuwenoude rijpingskelders maar denk aan noeste arbeid en warme kaaswei die al eens in je werkbotten loopt. In onze moderne kaasmakerij maak je Berloumi, ricotta, labneh, paneer, cacioricotta en ricottatatataart.

Je volgt nauwgezet de recepten, procedures, timing en reinigingsplannen maar je weet even goed als ons dat een plan er alleen maar is om te veranderen en te verbeteren. Kortom, je hebt een beetje praktisch inzicht, neemt je verantwoordelijkheid en je bent in het bezit van meerdere versnellingen om je taken uit te voeren. 

Binnen ons team van acht toffe medewerkers start je eigen 8-uren dag, in een beurtsysteem om 6, 8 of 10 uur. De verloning in paritair comité 118 is behoorlijk tot goed en zowat alle extra legale voordelen zijn van toepassing. Als jij flexibel bent dan zijn wij dat ook. Raak je op sommige dagen al eens niet op tijd uit je bed dan mag je dat altijd op zaterdag goedmaken. Het gaat over een fulltime job.

Mocht je toevallig, behalve de hierboven al opgesomde kwaliteiten nog in het bezit zijn van een andere zeldzame eigenschap dan kan je die bij ons misschien laten doorgroeien en openbloeien. We zijn van mening dat instelling en leerhouding belangrijker zijn dan ervaring of opleidingsniveau. Met andere woorden: als je nu nog niet weet wat ‘wrongel’ en ‘wei’ zijn, zorg dan dat je het weet tegen je sollicitatiegesprek.

Contact:

[email protected]

0484.167.860

Deel deze vacature als je zelf geen (ander) werk zoekt!