Bedrijfsbezoek aan onze Zuivelarij.

Vanaf maart 2022 kan je in groep een bedrijfsbezoek brengen aan onze kaasmakerij. Om keuzestress te vermijden bieden we slechts twee bezoekmomenten per week aan:

Vrijdag van 14u tot 17u

Zaterdag van 11u tot 14u

Een bedrijfsbezoek duurt drie uur. Tijdens deze drie uur leiden we jullie rond in onze kaasmakerij, geven we deskundige uitleg over het kaasmaken en schuif je aan tafel voor een stevige zuivelarijplank, lokale bieren en alcoholvrije alternatieven.

Kostprijs: 25 euro/persoon

Minimum 16 personen (400 euro)

Maximum 30 personen

Nog dit:

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Als ze braaf zijn!

Onze winkel is open tijdens je bezoek. Maar voel je niet verplicht!

Heb je specifieke vragen die passen binnen het concept. Laat het ons weten!

Om je al een beetje goesting te doen krijgen. Op onze zuivelarijplank serveren we viVie met uienconfituur en een seizoen salade, rijkelijk gegarneerde labneh met platbrood, gebakken ricotta van Berloumi met brood, bruschetta met ricotta en natuurlijk onze Berloumi frietjes.

Voor de geestrijke dranken werken we samen met De Brouwbende. Zij maken Engelken, een stevige Berlaarse tripel.

Na je aanvraag zullen we je bezoek snel bevestigen. Kijk ook in je spam folder!

Omdat cash flow belangrijk is in een jong en snel groeiend bedrijf zullen we bij de bevestiging vragen om alvast 400 euro voorschot te betalen op rekeningnummer BE47 7310 4194 3680

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar

Combineer een bezoek aan de Zuivelarij met een bezoek aan één van onze boeren.

Berlare is een prachtige gemeente! Met tal van interessante bezienswaardigheden, wandelingen rond het donkmeer en in de Berlaarse bossen, .Je kan er fietsen in het wiel van Fred De Bruyne en je komt onze Zuivelarij tegen op de Korte Keten fietsroute. Van de unieke fauna & flora tot ontspanning op het recreatiedomein Nieuwdonk. Berlare vult je dag.

Deel als je dat wil!