• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

In onze Zuivelarij hebben we een mooie grote (bezoekers) ruimte met zicht op de kaasmakerij. De zaal wordt gebruikt voor groepen die onze kaasmakerij bezoeken maar kan ook gebruikt worden als vergaderzaal in Berlare. Er zijn nog andere activiteiten die kunnen ook doorgaan in de zaal, maar we stellen ‘m niet open voor feesten.

bedrijfsbezoek, de zuivelarij, kaasmakerij

Breng een bedrijfsbezoek aan de Zuivelarij

Omdat we ook nog kaas moeten maken bieden we slechts twee bezoekmomenten per week aan. Vrijdagnamiddag van 14 tot 17 uur ofwel zaterdag van 11 tot 14 uur.

Een bedrijfsbezoek duurt ongeveer drie uur. Tijdens deze drie uur leiden we jullie rond in onze kaasmakerij, geven we deskundige uitleg over het kaasmaken en schuif je aan tafel voor een stevige zuivelarijplank, lokaal bier en alcoholvrije alternatieven.

Kostprijs: 25 euro/persoon

Minimum 16 personen (400 euro)

Maximum 32 personen

Nog dit:

Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Als ze braaf zijn!

Onze winkel is open tijdens en na je bezoek. Maar voel je niet verplicht!

Heb je specifieke vragen die passen binnen het concept? Laat het ons weten!

Bedrijfsvideo gemaakt door Pieter Dubois, student audiovisuele technieken. Opgenomen in de sfeer van een bedrijfsbezoek.

Vergaderzaal in Berlare

De bezoekersruimte van onze Zuivelarij kan ook gebruikt worden als ruime vergaderzaal in Berlare. Er is plaats voor 32 deelnemers. Projectie op groot scherm en netwerkverbinding zijn in de prijs inbegrepen. De huurprijs voor de vergaderzaal is 100 euro. Contacteer ons voor meer info.

Om je al een beetje goesting te doen krijgen: als je onze kaasmakerij bezoekt, serveren we viVie met muskaatdruiven en dragon, rijkelijk gegarneerde labneh met platbrood, gebakken gnudi van ricotta van Berloumi, bruschetta met ricotta en natuurlijk onze Berloumi frietjes.

Voor de alcoholische dranken werken we samen met De Brouwbende. Zij maken Engelken, een stevige Berlaarse tripel. Ook frisdranken, waters en wijnen zijn in de prijs inbegrepen.

Na je aanvraag zullen we je bezoek snel bevestigen. Kijk ook in je spam folder! Na je bezoek versturen we de factuur. Te betalen op rekeningnummer BE47 7310 4194 3680.

Diverse bezoeken

Combineer een bezoek aan de Zuivelarij met een bezoek aan één van onze boeren.

Berlare is een prachtige gemeente! Er zijn tal van interessante bezienswaardigheden en mooie wandelingen rond het Donkmeer en in de Berlaarse bossen. Je kan er fietsen in het wiel van Fred De Bruyne en je komt onze Zuivelarij tegen op de Korte Keten fietsroute. Van de unieke fauna & flora tot ontspanning op het recreatiedomein Nieuwdonk: Berlare vult je dag.

De wandeling langs Paardebroek en Paardeweide scheert rakelings voorbij de Zuivelarij. Je kan de folder van VZW Durme in onze Zuivelarij winkel oppikken of hier en hier downloaden.

Tijdens de presentatie geven we ook uitleg over ons project zuivelarwei. Een project ronde de valorisatie van onze melkwei met de steun van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Deel als je dat wil!