Dag
Je kocht (of kreeg) onze ricotta in je favoriete winkel samen met een zakje geheim poeder. In enkele van onze verkooppunten testen we onze Ricotta Gnudi uit. Wat vinden de eerste gebruikers er van? Wat kan er beter? Wat doen jullie er allemaal mee? Je feedback is voor onze zeer waardevol.
Het enige wat je nog moet doen is de Ricotta mengen met het poeder en een beetje geraspte Parmezaan (of een andere wat oudere kaas). Je kan altijd nog wat kruiden (verse of gedroogde), groentenpuree, look, nootjes, …. toevoegen maar dit is optioneel.
Daarna bak je hoopjes van het beslag in een pan met een klein beetje olijfolie of boter. Als de eerste kant gebakken is draai je de gnudi om en duw je hem een beetje platter. Als je de gnudi niet meer platter kan duwen (ze voelen dat stevig aan) zijn ze helemaal klaar.
De gnudi zijn een volwaardige vleesvervanger. Serveer met veel groenten of in een saus.
How to Gnudi
Deel deze pagina als je gnudi goed gelukt zijn !