Feestelijke hapjes uit de Zuivelarij

Als onze hapjes zijn worden hier geserveerd als mezze om op een rijkelijk gevulde tafel te zetten. Maar je kan ze ook omtoveren tot een volwaardig gerecht of een individueel hapje. Klik op de foto voor tekst en uitleg.

labneh met prei

Gebrande en gekonfijte prei met labneh

Een verrassende mezze. De zoete smaak van de prei en het scherpe van de labneh gaan heel goed samen.

Berloumi Bacon Bites

Als je van plan bent om nadien nog gevulde kalkoen met groentenkrans te eten dan is dit geen goed aperitiefhapje. Enkele van deze Berloumi bacon bites en het lijkt alsof je een volledige kalkoen hebt opgegeten. Als laatavond snack op een dansfeestje of bij de kerstbrunch daarentegen …

50% gehaktballetjes

Deze balletjes bestaan voor 50% uit gehakt en voor 50% uit ricotta. Samen met veel paneermeel en wat paddenstoelenpoeder zijn het evengoed echte smaakbommetjes.

Spetterende Spruiten Spies

Deze warme winterse spruiten spiesjes zijn eenvoudig te maken op één pannetje. Serveer met een beetje mosterd of pickles.

cannoli, kerst, ricotta cannoli

Feestelijke cannoli

Probeer je dessert niet zelf te maken. Dat kan invallen, slecht opstijven, te droog of te nat zijn. Koop onze dagelijks vers gevulde cannoli met feestelijke garnituur tot de dag zelf.