We zoeken al lang naar een oplossing om AL onze ricotta kwijt te geraken.

Ricotta maken we van de kaaswei die overblijft nadat we eerst Berloumi gemaakt hebben.

Omdat de grondstof voor onze ricotta gratis is willen we graag al onze ricotta kwijt.

En nu denken we dat we het gevonden hebben.

Berlare wordt wel eens het Palermo van het noorden genoemd en dat is niet omwille van zijn lange misdaadgeschiedenis.

...Cannoli uit Berlare!

Ze worden gevuld met heerlijk zoete ricotta van Berlaarse bodem.

Die naam heeft het volledig te danken aan de heerlijke verse cannoli die er gemaakt worden.

De gefrituurde, aan de binnenkant met chocolade bekleedde deegrolletjes komen uit Sicilië.

Onze ricotta is de lekkerste omdat ...

Bij een kaas als Berloumi een heel zoete kaaswei overblijft en hoe zoeter de wei hoe beter de ricotta.

We 'enkel' kaaswei gebruiken en geen mager melkpoeder toevoegen.

De Berlaarse melk zodanig goed is dat ook in de kaaswei nog voldoende vetten overblijven.

We de ricotta kunnen homogeniseren tot een romiger product met minder korrel.

De cannoli zoals wij ze maken bestaan uit: 35 gram koekje, 90 gram vulling Kleiner kan maar dan heb je ook minder ... Qua voedingswaarde kan je dit vergelijken met een stevige eclair.

Keurige koffie

Haastige hazelnoot

Speelse sinaasappel

Populaire pistache

Onze cannoli worden gevuld met dagverse ricotta en zijn bij levering vijf dagen houdbaar.

We kunnen je ook deze stolp in bruikleen geven.

Lichtgele pijl

Ook zin gekregen  in zo'n heerlijke  cannoli? Bestel via david@dezuivelarij.be!

Lichtgele pijl